Shadows®
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Shadows®

Forum Alianse Shadows na serverju 2.si!

KazaloIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava

Prošnja za vstop v alianso

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
spies
Gost

Prošnja za vstop v alianso Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Prošnja za vstop v alianso   Prošnja za vstop v alianso Icon_minitimeTor Nov 27, 2007 5:34 pm

živjo Moje uporabniško ime je spies, na lestvici sem 501. ime mojega naselja je spalibrium nahaja se na koordinatah 8 -67, rang 434. Imam okoli 80 legionarjev in 10 imerijanov, trenutno pa lahko rekrutiram tudi oblegovalni oven, Equites Imperatoris, izvidnika in praetorijana. Moja trenutna aliansa je MULTIVITAMINI. Svojo trenutno alianso zapuščam zaradi neaktivnosti in neorganiziranosti. Aliansi Shadows bi se pridružil, ker ste dobra aliansa in, ker v tej aliansi ni vsak zase ampak si med seboj pomagate. V alianso lahko prinesem še več vojn. Pred tem serverjem sem igral na angleškem serverju in dosegel 105 mesto. Igri sem se pridružil 26.10.Star sem 21 let. Živim v Velenju, študiram računalništvo v mariboru...
Nazaj na vrh Go down
spyes
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prošnja za vstop v alianso   Prošnja za vstop v alianso Icon_minitimeTor Nov 27, 2007 11:49 pm

ne rabite več glasovat, ker nisem več zainteresiran za vstop. Sem si našel drugo alianso.
Nazaj na vrh Go down
messa
Višji vodnik
Višji vodnik
messa

Število prispevkov : 59
Registration date : 29/10/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prošnja za vstop v alianso   Prošnja za vstop v alianso Icon_minitimeSre Nov 28, 2007 12:58 am

te bomo pa napadl! tlele se norca briješ iz nas Evil or Very Mad
Nazaj na vrh Go down
korenje
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prošnja za vstop v alianso   Prošnja za vstop v alianso Icon_minitimeSre Nov 28, 2007 11:56 am

kdo se pa ne brije ... norca iz vas Razz
Nazaj na vrh Go down
Majster
Moderators
Moderators

Število prispevkov : 20
Registration date : 29/10/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prošnja za vstop v alianso   Prošnja za vstop v alianso Icon_minitimeSre Nov 28, 2007 9:17 pm

Hah Korenje neki wanabe glasn lol!
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prošnja za vstop v alianso   Prošnja za vstop v alianso Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Prošnja za vstop v alianso
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-