| prošnja za ustop v alijaso! | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
bukovec Gost
| Naslov sporočila: prošnja za ustop v alijaso! Čet Dec 06, 2007 7:26 pm | |
| čaw
sem aktiven igralec in sem usak da po 5-6x na dan gor. igram tudu na 1 in 2 srverju oz. imam na 1 srveru svoja alijanso in poznam razmere kako kaj dela oziroma poznam skoraj use kar se dogaja v zvezi z travijanom!
sm dokaj blizu vašim članom kar je pomebno za dobro sodelovanje in delovanje alijase
že v naprej se zahvaljujem za povabilo!
bukovec |
|
| |
tomstarr Vodnik
Število prispevkov : 45 Registration date : 09/11/2007
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Čet Dec 06, 2007 9:34 pm | |
| dej se dodej rang, populacijo, mal opis kaksne enota lahko delas,... oz poglej si temo "kako uporabljati ta forum". a je bukovec tud tvoj nick na travianu? | |
|
| |
bukovec Gost
| Naslov sporočila: ja no tkole stojijo zadeve Pet Dec 07, 2007 3:37 pm | |
| trenutno imam 328 prebivalcev
vojska:
obrabna:50 praetorijan-ov napadalna:5 iperjanov 10 legionarjev
+ heroj
Naselja: Ime Prebivalci Koordinate Savlje (Metropola) 328 (27|3)
sem v uponu reden igralec tako da mislim da sem vreden ustopa v alijanso!
če še kej rabite me samo pokličite na osebni račun na travijanu lahko pa tudi tukaj!
aja po moje bi bilo potrebno še razložiti uzrok zakaj nisem zadovoljen z trenutnim sanjem v tej alijansi v kateri trenutno sem:
1. in glavni razlig je ta da ta alijasna ne pelje nikamor že od usega začetka visimo okoli 20 mesta in se ne premaknemo niti navzgor niti navzdol! Kar je po mojem mneju totalo odpovedal sistem naše alijanse, učasih se sploh uprašam kdo je je tu glavni. Poleg tega je pa pred časom postal zelo neaktiven eden izmed glavnih liderjev naše alijanse in kada koli ji pišem se mi oglasi njena sitrka!
2.ker je nihanje tekov veliko je to pogoje no z nenehnimi iztopi in ustopi v alijanso kar še poveča nihanje alijnse.
3. imamo kar nekaj tujcev zato je zelo otežena komunikacija še posebaj ko gre za pomoč!
4. pa se na sploh ne počutim dobro v alijansi in sem pomoje edini ki sem redno na forumu!
no po moje sem se dosti razpisal in prepustim odločitev vam,
že v naprej se zahvaljujem za odgovor!
bukovec |
|
| |
bukovec Gost
| Naslov sporočila: še vaša prijavnica Pet Dec 07, 2007 4:10 pm | |
| Ime igralca: bukovec
Rang na lestvici: 975
Opis vasi: Ime Prebivalci Koordinate Savlje (Metropola) 328 (27|3)
Opis enot: na dan malo čez 100!
Stil igranja: "sem napadalen igralec in kdor napade mene mu bom prej ali slej vrnil z 3x hujšim napadom če pa v tistem trenutku ali dnevu ne bi imal vojske ali zaradi kašnega drugega razloga ne bi moral napasi bi mu pa rekel "moj čas maščevanja bo že prišel"
Trenutno allianca: Enigma1
Razlog za zapustitev trenutne alliance: sem opisal na prejšnem sporočilu!
Razlog zakaj bi se nam rad pridružil: v tej alijansi vidim prihodnost kda dominera celotnem srverju in nočem da pi padla kajti to pomeni novo hirarhijo in borbo za nova najbolšo alijanso. Ker pa ste že na tako visokem mestu pa lahko samo izpodrinemo druge alijanse z mest pred nami!
Kaj nam laho prineseš?: "sevada sem selo kolektiven igralce k pomaga usakemu in usakomur če le more sevada pričakujem povračilo ko ka bom mogoče nekaga dne potreboval! za ideja ja kot lajko pogledate imam na 1 srverju svojo alijanso ki pa seveda ni tako uspešna kot vaša razlogi predusem ker use sloni name sem odgovoren za use pa še tiste ki imam pod sabo se menjajo k spodne gate k kr naprej odhajajo v bolše alijanse z razlogom da si želijo nekaj novega<ja če hočš met kej novga si kup pasa pa ga doma vsak dan glej kaj dela> "porosti ker sem malo izšel iz teme.
Koliko izkušenj imaš?: "kot si lahko tutdi sami pogledate igrem na vseh trh slovenskih srverjih in na useh mi gre trenutno dobro "
Dodatne informacije: "za dodatne informacije ja ne vem kaj nej napišem kolikor to da sem na travijanu tuti do 6 ur na dan povprečno pa do 4 tako misl m da sem use razložil če pa še kej potrebujete pa sm napište in z veseljem vam bom odgovoril!" |
|
| |
Povok Višji štabni vodnik
Število prispevkov : 81 Registration date : 01/11/2007
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Pet Dec 07, 2007 5:30 pm | |
| Mene zanima, kako dolgo še bo aliansa Enigma obstajala - zadnje dni smo namreč priča kar nekaj "prebežnikom".
Glavni problem pri sprejemanju članov iz Enigme je ena stvar - nočemo si po neumnosti spraviti špijuna med svoje vrste -> poglej po seznamu zavezništev pri nas in pri vas, pa boš zvedel, zakaj moramo tehtno premisliti o tem, ali bi sprejeli kateregakoli člana iz enigme k nam. | |
|
| |
korenje Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Pet Dec 07, 2007 9:54 pm | |
| le zakva se sekirate... špijunov mate že tako ali tako par, med katerimi je nekaj dobrih |
|
| |
tomstarr Vodnik
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Sob Dec 08, 2007 2:57 am | |
| hvala enako | |
|
| |
bukovec Gost
| Naslov sporočila: razlog Ned Dec 09, 2007 3:45 pm | |
| ja tkole je ne jst zmerej držim z alijanso zdej je tle stva zaupanja in tko da use sloni na vas tko da več k napisat in izpolnit prijavnico podal razloge zakaj hočem iztopiti in ustopiti.
tko da glasujet in napište kaj ste se odločili! |
|
| |
messa Višji vodnik
Število prispevkov : 59 Registration date : 29/10/2007
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Ned Dec 09, 2007 4:02 pm | |
| o moja farma hoče pridit v shadows moram priznati, da si dobra farma in škoda bi bilo če bi te izgubil! farme ne sprejemamo! | |
|
| |
bukovec Gost
| Naslov sporočila: ja no tkole stojijo zadeve Ned Dec 09, 2007 8:22 pm | |
| ja sam ti povem da se ti bom zmeri zoprstavu in probu pobit čim več vojakov tko a ne glede ko bo mene papadu al pa kor kol me bo se mu bom z najbolšimi možnimi močmi zoprstavu tko da ti kr napadi jst se bom pa še zmeri kr branu tko da če me boš 100 let napadu jst ti bom 100let trn v peti.
tko da sej pomoje da veš da nihče ni vedno na vrhu in nihči ni vseskozi prvi zato bo prišel čas ko se bojo vloge zamenjale in boš ti moja farma.
sicr sem se pa že pogovarju en teden po začetku srverja če bi me sprejeli v shadolse pa sm ne za 2 premal populacije pol mu pa nism hotu težit sam pol si se pa ti zlo hitr dvignu in mi prekriži use načte!
sam bomo vidl kako se bo kej istekl v bližnji prihodnosti!
bukovec |
|
| |
se vidim Gost
| Naslov sporočila: haha Ned Dec 09, 2007 11:41 pm | |
| Če rabiš pomoč, samo prave ljudi kontaktiraj, se hitro najde kaj za tile shadowse Še ne veš koliko krat so dobli po tintari in še dobivajo Tako da kmalu bodo oni tvoje farme, nič bat Tile kaj se duvaju tu, so izgubili v pravih bitkah veliko vojske, raje ne pokažejo reportov, ker jih je sram!! Da pa pobirajo enodnevne surovine za vojsko, ki jo potem izgubijo v 1 napadu pove o veličini teh gumpecov |
|
| |
bukovec Gost
| Naslov sporočila: ja tko se govori Pon Dec 10, 2007 9:59 pm | |
| ja to vem
sam se majo za ful velike ne zdej da bi kej pluvu po njih sam tko se govori da so ful pre strogi pri pogojih za ustop pol pa k ustopiš jim dobesedno dol viso kaj delaš!
res brez zamere sam tko se govori!
tko da mal ščiste al pa naredte notranjo pa boste hitr najdl gnilo jabilko!
bukovec |
|
| |
tomstarr Vodnik
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Tor Dec 11, 2007 1:13 am | |
| ma vi ste usi eni k... k pojma nimate o cem govorite! to kar slises da se okol govori ponavad ni res ampak je use prenapihnjen. dejte se drzat problemov k se vs ticejo pa tm govorte neumnosti | |
|
| |
bukovec Gost
| Naslov sporočila: ja tko se govori Sre Dec 12, 2007 4:26 pm | |
| ja če bi se usak držu tizga k govori al pa če bi de držal pregovora "najprej počisti pred svojim pragom" bi bil svet res morda lepši sm a si predstavljaš kašn dolcajt bil to pol napaov skor nebi blo lah bi si rožce naberal tko pa na "žalost" ne stvari ne ležijo lih tko tko da govori ce ki krožjo naokol so pršle iz resničnega stanja alahko da je blo to nekaj časa nazaj res pa se mogoče odpravili napako sam legenda ostaja in ostala bo vse dokler ne bojo sence propadle pa še pol k jih bo neka druga nasledila bo sigrn kšn reku ja sa se spomnš unih senc ja to je blo pa tko pa tko...
taki pečeti ustanejo ne glede kaj nardiš pa če se na glavo postavš to je tko in tko bo tut ostal! |
|
| |
korenje Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Sre Dec 12, 2007 6:52 pm | |
| jap. res je. prvih pet jih ma populacijo 3x višjo kot ostali. pol ko pa te ostale napademo, pa noben od shadowsov ne mrdne, da bi organiziral obrambo surovine morajo pa tistim parim na vrhu vsi pošiljat itak. (in to niso govorice, to je dejstvo ) |
|
| |
tomstarr Vodnik
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Sre Dec 12, 2007 7:30 pm | |
| ja korenje sam da ti ves... sicer pa kokr sm js na tekocem nihce nikogar na silo ne drzi v alinasi, ce komu ni vsec sistem ki je v shadows(ki pa je delc od tega kar si ti napisu) seveda lahko gre. drgac pa kaj se tebe tice kaksen sistem mamo tle? | |
|
| |
korenje Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Sre Dec 12, 2007 9:16 pm | |
| sem slišal da vaša aliansa propada |
|
| |
tomstarr Vodnik
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Sre Dec 12, 2007 11:33 pm | |
| kad vrba rođe grozd | |
|
| |
messa Višji vodnik
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Čet Dec 13, 2007 1:27 am | |
| | |
|
| |
korenje Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Čet Dec 13, 2007 4:05 am | |
| messa, kva zdej a boš šel iz shadowsov, tko kot si reku, al te lahko skatapultiramo? |
|
| |
messa Višji vodnik
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Čet Dec 13, 2007 1:46 pm | |
| - korenje je napisal/a:
- messa, kva zdej a boš šel iz shadowsov, tko kot si reku, al te lahko skatapultiramo?
že bežim | |
|
| |
Miholek Višji štabni vodnik
Število prispevkov : 82 Registration date : 30/10/2007
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Čet Dec 13, 2007 4:46 pm | |
| | |
|
| |
korenje Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Čet Dec 13, 2007 5:19 pm | |
| mene še vaš economist ne bi mogu sem prava trdnjava veš... |
|
| |
Miholek Višji štabni vodnik
Število prispevkov : 82 Registration date : 30/10/2007
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Čet Dec 13, 2007 6:19 pm | |
| | |
|
| |
korenje Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Čet Dec 13, 2007 6:35 pm | |
| zeh... s titimi 600 sekircami bi mi ene 50 gorjač ubil |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! | |
| |
|
| |
| prošnja za ustop v alijaso! | |
|