| prošnja za ustop v alijaso! | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
korenj Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Čet Dec 13, 2007 6:36 pm | |
| |
|
| |
messa Višji vodnik
Število prispevkov : 59 Registration date : 29/10/2007
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Čet Dec 13, 2007 6:47 pm | |
| - korenje je napisal/a:
- zeh... s titimi 600 sekircami bi mi ene 50 gorjač ubil
ti si pa optimist! | |
|
| |
Miholek Višji štabni vodnik
Število prispevkov : 82 Registration date : 30/10/2007
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Pet Dec 14, 2007 4:53 pm | |
| | |
|
| |
korenje Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Sob Dec 15, 2007 5:02 am | |
| no sej vem... zdej je standard že okrog 1500... sam vseeno nimaš za burek. |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Sob Dec 15, 2007 10:50 am | |
| Kdo tu nima za burek mislim da si to ti | |
|
| |
korenje Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Ned Dec 16, 2007 9:39 pm | |
| no ti raje poglej proti zahodu kva te čaka... 30 naših vasi, ki so v neposredni bližini... |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Pon Dec 17, 2007 1:10 am | |
| | |
|
| |
korenje Gost
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Pon Dec 17, 2007 3:17 pm | |
| Kdo pa bo tebi dal poročila vse kar rabiš vedet je to da so imeli skoraj 3/4 milijona škode, mi pa veliko VELIKO manj. | |
|
| |
bukovec Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Pon Dec 17, 2007 5:27 pm | |
| no lepo da se pogovarjate na moju ustopni strani sam je kul k tkole kej zvem!
no v gravnem upam da ste messo res vrgl vn iz alijanse če pa jst lah zauzamem njegovo mesto bo blo pa tut.
no če mate še prosta mseta se priporočam! |
|
| |
korenje Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Pon Dec 17, 2007 7:56 pm | |
| grinch je ze unicen. na vrsti je messa... al pa grom... |
|
| |
korenje Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Pon Dec 17, 2007 8:25 pm | |
| miholek, mi smo trenutno speči zmaj nas noben ne napada in smo prenakopičeni z vojsko. pazi da te zmaj ne dobi. |
|
| |
korenje Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Tor Dec 18, 2007 6:13 am | |
| yo miholek. a se men sam zdi, al se ti populacija neki zlo hitro niža? |
|
| |
DEAN Gost
| Naslov sporočila: HEHEHE Tor Dec 18, 2007 8:34 am | |
| zanimivo tudi jas vem da se vam da pristrižit te vaša krilca vedite de se situacija kmalu lahko zamenja glede bukovca če izdaja bo vedno upam le da se mu tudi enigma maščuje po mojem ...... ga je najebal l.p. |
|
| |
korenje Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Tor Dec 18, 2007 9:30 am | |
| miholek, predvidevam da imaš že preko milijon škode na zgradbah |
|
| |
messa Višji vodnik
Število prispevkov : 59 Registration date : 29/10/2007
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Tor Dec 18, 2007 10:52 am | |
| admin prosim zapri to temo in jo zbriši | |
|
| |
bukovec Gost
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! Ned Dec 23, 2007 1:21 pm | |
| ja enigma me je neki časa napadala sm me je kmal nehala k je mela preveč izgube v mojem mestu, pa kašn miljon škode dej ga no srt mislš da sm tok slb pač sm mal slabo začel sam to pa še ne pomen da bom nehu špilat zaradi tega ampak si bom probu čim večjo vojsko narest! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: prošnja za ustop v alijaso! | |
| |
|
| |
| prošnja za ustop v alijaso! | |
|